Regulament Management Mode

  Distribuiţi
  avatar
  x.Andy
  User FM
  User FM

  Numarul mesajelor : 17
  Data de inscriere : 12/08/2011

  Regulament Management Mode

  Mesaj Scris de x.Andy la data de Vin Aug 12, 2011 5:04 pm

  Regulament Management Mode :


  Organizare :
  art 1.Inscrierile se vor face pe baza clasamentului sezonului anterior.
  art 2.Componenta ligilor va fi afisata dupa terminarea inscrierilor.
  art 3.Se vor alege echipe care au o valoare de minim 2.5 *.
  art 4.Se va juca cu aceeasi echipa timp de 1 sezon .
  art 5.Fiecare user are dreptul la doua amanari pe un sezon, cu o durata de maxim 1 zi
  art 6.Cand puneti pauza in timpul meciurilor(face-ti schimbari la echipa,va suna telefonul...etc)sunteti obligati sa puneti pauza doar atunci cand sunteti cu mingea in propriul teren de joc.Pauza in timpul jocului in terenul advers de joc,va aduce un avertisment la prima abatere,iar la 2 a abatere Warn 10%,la a 3 a abatere pierderea meciului cu 3-0(Un membru din staff va tine o statistica)
  Management :
  art 1.Bugetul fiecarei echipe dupa fiecare perioada de management trebuie sa fie mai mare sau egal cu (-4) cei cu datorii mai mari vor fi depunctati.
  art 2.La licitatii cat si la free agent, se vor lua in considerare mesajele incepand cu ora prevazuta in program (ex. 18:00).
  art 3.Jucatorii mariti gratis la 85 nu pot fi vanduti in prima perioada de management.
  Jignirea (pe forum sau messenger) :
  art 1.Jignirea (pe forum sau messenger) a unui membru din staff va aduce automat interdictie pe forum (Ban) .
  art 2.Jignirea (pe forum sau messenger) a unui user va va aduce warn 20-30% (depinde de gravitatea faptei) .
  Desfasurarea meciului :
  art 1.In cazul intreruperii unui meci din cauza unei conexiuni slabe, se va tine cont de minutele jucate si de scorul inregistrat in acel moment. Spre exemplu daca un meci intrerupt in minutul 20, se va relua si se va juca pana in minutul 70. Dupa insumarea a 90 de minute scorul se va cumula si se va determina rezultatul final al partidei.
  In cazul in care un jucator primise o eliminare inainte de intreruperea conexiunii, se va recreea situatia, imediat din acel moment urmand a se juca minutele restante.
  Daca in momentul intreruperii conexiunii, se demonstreaza (prin printscreen-uri) ca unul din jucatori era intr-o situatie clara de a inscrie un gol, se poate acorda gol din oficiu. Daca se demonstreaza ca un user a iesit de bunavoie in timpul unui meci dintr-un motiv nesemnificativ, va pierde meciul respectiv conform ecuatiei: S + P = SF ( S-scorul din minutul in care s-a intrerupt, P-penalizare 3-0 in defavoarea userului care a iesit, SF-scor final al meciului).
  art 2.Cornerele executate direct pe poarta sunt interzise, la fel si cele executate pe bara transversala a portii, daca se demonsteaza ca ati executat cornerele in modul mai sus exprimat veti pierde meciul la masa verde.
  art 3.Este interzisa executarea out-ului in careul de 6m(Daca se marcheaza din aceasta "fazA" golul va fi anulat si cel care a folosit aceasta neregula va primi 20% warn.
  art 4.Combinatia Q+W este permis doar din teren advers .
  art 5.Sunt interzise trageri de timp exagerate, adica mai mult de 5 pase intre fundasi si portar .
  art 6.Rezultatele vor fi validate cu ajutorul unui printscreen cu statistica/marcatorii, cei care ies inainte de afisarea statisticilor vor primi warn (20-30%).
  art 7.Lovitura de centru : Atunci cand incepe meciul,sau dupa ce primiti gol si sunteti cu mingea la centru, sunteti obligati sa dati mai intai mingea inapoi in propria jumatate si abia apoi sa plecati pe atac. La prima abatere Avertisment, La a 2 a abatre Warn 10%,la a 3 a abatere pierderea meciurlui cu 3-0(Un membru din staff va tine o statistica)In cazul in care se marcheaza gol,din aceasta faza,golul va fi anulat.
  art 8.Este interzis executarea out-ului de tusa in afara razei vizuale.Daca se dovedeste prin printscreen ca ati executat out-ul in modul mentionat mai sus, la prima abatere veti primi warn 10%,la a 2 a abatere veti pierdemeciul cu 3-0.
  art 9. Pentru stil ''infect'', adica q+w mai tot meciu', cel care vor da, vor pierde meciul la masa verde si-n cel mai rau caz, va primii ban .
  Departajare :
  art 1.In cazul in care doua sau mai multe echipe se afla la egalitate de puncte departajarea se va face printr-un clasament in care se pun meciurile directe dintre acestea, daca si aici este egalitate se va lua in calcul golaverajul din meciurile directe.
  art 2.In fazele eliminatorii nu se va juca meci decisiv, meciurile se vor juca pe ambele ip-uri urmand ca cel care da host sa fie considerat meciul de "acasa".
  Daca unul dintre jucatori n-are ip bun, iar cel care are nu poate juca cu hamachi, se va juca ambele pe ip-ul care functioneaza.
  art 3.Toate meciurile se vor juca unul dupa altul, cine refuza pierde cu 3-0 sau mai mult pierderea calificarii (ai batut in tur cu 5-0 si numai ai chef, in retur vei pierde cu 6-0).

  Setari Obligatorii:

  Half Length: 6 min
  Difficulty Level: World Class
  GoalKeeper Difficulty Level: World Class
  Game speed: Fast
  Injuries: On
  Offsides: On
  Bookings: On

  Fiti Fair-Play, e doar un joc.

   Acum este: Joi Ian 17, 2019 10:14 am